Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Hilversum

Grillen en barbecueën het hele jaar rond

Zou het niet mooi zijn als we het hele jaar konden genieten van een lekker BBQ? Daar zijn wij het bij Your Choice Catering Hilversum in elk geval het hartgrondig mee eens! Wat ons betreft zijn er geen grenzen aan de jaargetijden voor wat betreft het barbecueseizoen. De herfst en de winter lenen zich bij uitstek voor een gezellig samenzijn rond de grill!

Goede apparatuur is het begin

Your Choice Catering Hilversum maakt uw barbecue tot een geslaagd event. Dat begint al met onze topapparatuur. Wij bieden u zowel een kolenbarbecue als een comfortabele gasbarbecue. Voor allebei geldt dat ze in topconditie zijn en u dus veilig en smakelijk alle vlees- en visproducten kunt grillen. U bepaalt dus waar uw voorkeur naar uit gaat: de 'originele' kolen of de 'comfortabele' gasbarbecue. Voor een zeer scherp bedrag vanaf € 13,50 per persoon heeft u al een barbecue avond waar u nog lang van nageniet!

Barbecueën met de beste grillwaren

Ons bedrijfs dna bevat een apart deeltje waar BBQ op staat. Wij zijn liefhebbers van het eerste uur! En dat weerspiegelt zich in onze barbecuepakketten. Geglaceerde spareribs, runderspiesjes, kipsaté, oosterse tilapia, al onze vlees- en visproducten zijn dagvers en van de allerbeste kwaliteit. En mocht u een alternatief willen voor vlees of vis? Dan hebben wij natuurlijk ook heerlijke vleesvervangers voor u in het assortiment. Wij overleggen graag met u over uw wensen en dan zorgen wij er zonder meer voor dat uw barbecue een groot succes wordt!

Partymaterialen en meer

Een barbecue moet de nodige sfeer hebben. Daar zijn wij net zo goed in als in het leveren van de spijzen! Want bij ons kunt u partymaterialen en stylingattributen huren tegen een geringe meerprijs. Naast de gebruikelijke servies- en bestekitems - die u gratis geleverd krijgt! - hebben wij een ruim aanbod aan materialen zoals partytenten, plantenbakken, tuinfakkels en verlichting. Kijk eens rustig in ons materialenoverzicht en maak uw keuze. Zo heeft u alles in één hand en hoeft u zich verder niet druk te maken over bijkomende zaken. Your Choice Catering Hilversum regelt alles tot in de puntjes, daar kunt u op rekenen.

Barbecue assortiment

Onze drie barbecuepakketten hebben wij zorgvuldig en evenwichtig samengesteld. Als u erop klikt ziet u dat wij voor elke smaak iets te bieden hebben. En wilt u iets wijzigen aan de samenstelling of heeft u andere ideeën omtrent pakket en/of budget? Laat het ons dan gewoon weten en wij maken een barbecuepakket op maat. Kijk hier voor ons aanbod:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue - nog iets na?

U krijgt vast al trek als u ons aanbod doorneemt. Van hamburgers op een broodje, compleet met alles erop en eraan, tot en met gemarineerde varkenshaas, voor de vleesliefhebber hebben wij een waar paradijselijk aanbod. Maar als u liever vegetarisch eet of de voorkeur geeft aan vis hoeft u geenszins op een houtje te bijten. Wat dacht u van een Toscaanse salade met zongedroogde tomaten, pijnboompitten en mozzarella? Om nog maar te zwijgen van onze groentegerechten en onze huisgemaakte sauzen. Your Choice Catering Hengelo helpt u bovendien graag met de nodige spulletjes die u voor uw barbecue nodig heeft, zoals bijvoorbeeld partytenten, tuinfakkels, verlichting, geluidsinstallatie en alle andere benodigdheden.

Heeft u zin in een toetje?

Hoewel het verleidelijk is, moet u ervoor zorgen dat u tijdens de barbecue niet al te veel eet, zodat u nog wat ruimte houdt voor onze aanbevelenswaardige desserts. Ons dessertbuffet is bijvoorbeeld in de verre omtrek beroemd vanwege de huisgemaakte specialiteiten. Maar ook als u traditioneel ijs en bavarois wilt, kunt u bij ons aankloppen. Zelfs een ijscokar behoort tot de mogelijkheden!

Vragen staat vrij en wij nemen alle tijd om u te woord te staan. Persoonlijk contact behoort namelijk tot onze kernwaarden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!