Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Hilversum - Buffetten

Buffetten voor iedere gelegenheid

Your Choice Catering Hilversum heeft het passende buffet voor iedere gelegenheid. Een buffet is al sinds jaar en daag de grote hit in de cateringbusiness en als u ons aanbod bekijkt, weet u gelijk waarom. Onze buffetten zijn ruim gesorteerd en voordelig in prijs, vandaar dat de populariteit van het buffet onverminderd groot is. Your Choice Catering Hilversum geeft u de keuze, waarmee we onze standaardbuffetten van harte bij u aan kunnen bevelen. Die standaardbuffetten zijn namelijk allesbehalve standaard! En wilt u toch iets anders? Vraag het ons gewoon en wij passen uw buffet graag voor u aan.

Buffet op maat

Your Choice Catering Hilversum laat u als klant bepalen welk buffet het best past bij uw feest of event. Daarbij kunnen wij ook de kleinere beurs voorzien van een optimaal buffet. Wijzigingen in ons aanbod kosten u niets extra's, net als het serviesgoed en het bestek. En heeft u daarnaast nog andere materialen nodig? Dan kunt u die bij ons reserveren tegen een sterk gereduceerd tarief. Wij maken het u graag gemakkelijk! Onze mensen zijn professionals met een passie voor catering en dienstverlening. Dat betekent dat u te maken krijgt met mensen die persoonlijk betrokken en hulpvaardig zijn. Onderlinge contacten zijn voor ons heilig: samen met u maken we voor u een buffet waar uw gasten van zullen smullen, dat staat vast!

Kwaliteit tegen een meer dan redelijk tarief

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit gaan bij Your Choice Catering Hilversum hand in hand. Iedere gelegenheid, ieder budget en iedere smaak kan bij ons terecht. Wij kunnen onze speciale buffetten van harte bij u aanbevelen. Als u de verschillende categorieën doorneemt, zult u verbaasd zijn over de ruime keuze die wij bieden. Wij bewijzen dat grote kwaliteit en kleine prijzen prima samen kunnen gaan!

Kijk hier naar onze buffetten en laat u inspireren:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Hilversum heeft als motto dat afspraak ook echt afspraak is. Dat wil zeggen dat wij u geen onverwacht hoge rekeningen achteraf presenteren. De genoemde buffetprijzen zijn allemaal met inbegrip van BTW en schoonmaakkosten. Helder, transparant en duidelijk, zo doen wij zaken.

Heeft u uw keuze al kunnen maken? Neem dan vandaag nog de telefoon en bel gratis voor een vrijblijvend advies of een offerte. Wij zien u snel!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489, maar ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook.