Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Hilversum - Bedrijfscatering

Your Choice Catering Hilversum kan uw bedrijf of instelling voorzien van bedrijfscatering in de meest brede zin van het woord. Van een incidenteel broodje voor tussen de middag tot de complete exploitatie van uw bedrijfsrestaurant, bij ons kan het allemaal.

Flexibiliteit en maatwerk in bedrijfscatering

Wellicht heeft u weleens klanten of zakenpartners over de vloer voor gesprekken of vergaderingen. U wilt uw gasten dan een lekkere lunch kunnen presenteren zonder dat het ten koste van uw tijd gaat. Your Choice Catering Hilversum bezorgt u in dergelijke gevallen een volledig verzorgde lunch gewoon op uw werkplek. Ons bedrijf is echter ook inzetbaar voor meer structurele bedrijfscatering. Wilt u uw medewerkers, bewoners of studenten de mogelijkheid bieden om een gezonde lunch of warme maaltijd te nuttigen? Dat kan. Your Choice Catering Hilversum levert flexibiliteit en maatwerk in uw bedrijfscatering!

Gezond en vers

Your Choice Catering Hilversum heeft geen grenzen voor wat betreft de service. Kleine klanten bestaan voor ons niet. Heeft u een lunch nodig voor 50 personen of heeft u dagelijkse catering nodig voor 3000 mensen? Wij zorgen ervoor dat al uw personeelsleden en relaties kunnen kiezen uit verse, gezonde producten. Als geen ander kennen wij het belang van een verkwikkende lunch die de mensen juist energieker en productiever maakt in plaats van slomer. Een rustgevende sfeer, veel rauwkost, zuivel en fruit gecombineerd met hoogwaardige broodproducten verhogen niet alleen de productiviteit, maar zorgen ook voor een optimale sfeer op de werkvloer.

Voorbeeld dagelijkse lunch

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder ook verantwoorde vetarme soorten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en jus d'orange
  • Serviesgoed

Alle genoemde prijzen zijn afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en/of het aantal dagen. Neem gerust contact op met ons voor een offerte op maat.