Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Hilversum - Private dinners

Sterrenniveau in uw eigen omgeving

De pure luxe van een diner op sterrenniveau bij u thuis of bij vrienden, dat kan Your Choice Hilversum u op een presenteerblaadje aanbieden. Gastronomie van topkwaliteit in de vertrouwde omgeving van uw eigen huiskamer, wie wil dat nou niet? Het private dinner is de laatste tijd erg in trek bij jong en oud. Of u nou iemand wilt verwennen met een origineel cadeau of dat u zelf eens wilt genieten van een lekker privé diner, het kan met ons private dinner concept. We leggen u hier graag uit wat het private dinner precies inhoudt. En heeft u vragen? Bel of mail ons dan vandaag nog!

Privé dineren met uw eigen familie

Your Choice Catering Hilversum beseft als geen ander dat een avond privé dineren met uw eigen familie ontzettend gezellig kan zijn. Een hele avond genieten van lekker eten, een drankje en elkaars gezelschap, daar kan heel weinig tegenop.
Your Choice Catering Hilversum beschikt over een keukenbrigade die in onderling overleg met u het menu en het aantal gangen samenstelt. U heeft zelf in de hand of u drie of meer gangen wilt laten serveren en ook de inhoud van de gerechten is helemaal aan u! Your Choice Catering Hilversum regelt het private dinner van begin tot eind. Niet alleen het eten en de drank worden met u besproken maar ook de styling is van belang. Een perfect aangeklede tafel en mooi opgediende gerechten horen net zo goed bij het private dinner als de smaak van het eten.

Menu inpressie        

Private dinner met uw zakelijke relaties

Ook als zakelijk event is een private dinner zeker het overwegen waard. Laat uw zakenpartners eens niet naar een restaurant toe komen, maar leg ze in de watten in de privacy van uw eigen huis of op de werkplek. Voor onze chef en zijn crew is namelijk geen enkele locatie onmogelijk. Zelfs als er geen keuken of onvoldoende apparatuur aanwezig is, kunnen wij daar een mouw aan passen!

Wat zijn de kosten van een private dinner?

In ieder geval zijn die lager dan u denkt. Your Choice Catering Hilversum verzorgt zo'n privé diner voor een groep van acht personen of meer of - als u minder personen heeft - voor een bedrag vanaf € 500,00. Voor het aangebodene is dat een meer dan vriendelijke prijs, vinden wij. Bedenk dat u nergens omkijken naar heeft, ook niet naar het opruimen en afwassen na afloop. Your Choice Catering Hilversum dat is pure passie en vakmanschap voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Onze kok vertelt op een enthousiaste manier over wat hij voor u en uw gasten heeft bereid en dat geldt ook voor de wijn die er geschonken wordt.

Zintuigen

Onze vakmensen kennen het belang van mooie presentatie. Your Choice Catering Hilversum weet dat niet alle zintuigen meedoen als er lekker gegeten wordt. Naast smaak en geur is ook het visuele aspect belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat alle gerechten mooi worden opgediend en als ware kunstwerkjes op tafel komen.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

De amuse bij het private dinner krijgt u als binnenkomertje van het huis. Maar ook zonder dat voorafje weten we zeker dat een private dinner altijd smaakt naar meer. Heeft u al trek gekregen?
Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij zijn er klaar voor!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.