Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Hilversum - Bedrijfsfeesten

Zakelijke evenementen, bedrijfsbijeenkomsten, mijlpalen, personeelsdagen, openingen, het zijn allemaal verschillende aanleidingen om bij Your Choice Catering Hilversum aan te kloppen voor een zakelijk bedrijfsarrangement op maat. Is uw bedrijf aan uitbreiding toe? Gaat u een tweede of een derde vestiging openen? Misschien viert u elk jaar een dag met uw personeel? Of u nu een klein feestje viert met uw team van 20 mensen of een groots evenement organiseert waar duizenden bezoekers op af komen. U kunt ervan op aan dat wij een bedrijfsfeest voor u regelen dat in alle opzichten geslaagd is. Wilt u weten of wij iets voor uw bedrijfsfeest kunnen betekenen? Bel dan vandaag nog!

Bedrijfsfeesten - matching and mixing

Your Choice Catering Hilversum levert maatwerk. Wij matchen en mixen elk detail van uw bedrijfsfeest, zodat uw event helemaal verloopt zoals u dat wilt. Catering arrangementen, entertainment en materialen zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij u kunnen aanbieden. Onze kwaliteit is dat wij persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben staan. Daardoor kunnen wij precies aanvoelen wat u wilt en daarop inspelen. Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt: welke hapjes wilt u en welke activiteiten heeft u in gedachten? Wat is uw doelgroep? Wie is er uitgenodigd? Wat verwacht men van uw bedrijfsfeest? Er is veel om rekening mee te houden en daar helpen wij u graag bij!

Bedrijfsfeesten met een extra cachet

Themafeesten, activiteiten, entertainment, styling, bij Your Choice Catering Hilversum kunt u alle facetten van uw bedrijfsfeest onderbrengen. Wij zijn van alle markten thuis en zorgen voor het extra cachet bij ieder feest. Styling, materialen, themafeesten, u noemt het maar op en wij regelen het. Van elke locatie maken wij een sfeervolle feestzaal, passend bij de gelegenheid. Wij lopen zelf over van de originele ideeën, maar als u zelf suggesties heeft, staan wij daar uiteraard altijd voor open. Onze mensen zijn gepassioneerd in het cateren en verzorgen van allerlei feesten en partijen. Ze zien in elk feestje een nieuwe uitdaging waar ze zich vol energie in storten!

Bedrijfsfeest - een warm bad

Your Choice Catering Hilversum mag zich gelukkig prijzen met een geweldig team dat voor de volle honderd procent gaat voor uw opdracht. Alles wat wij willen is een warm bad verzorgen voor u en uw gasten. En daar slagen wij iedere keer helemaal in!

Een vrijblijvende offerte

Wij staan graag klaar voor al uw vragen en om u te voorzien van een vrijblijvende offerte. Niets is onmogelijk!