Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Hilversum - Wijnproeverijen

Met een wijnproeverij geeft u aan uw familiereünie, teamdag of vriendenuitstapje net wat iets meer cachet. Your Choice Catering Hilversum kan uw jubileum of uw jaarvergadering opluisteren met een wijnproeverij die niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog leerzaam is. We beschikken over sommeliers die een groot hart voor wijn en een gastvrije instelling combineren. Een gouden greep volgens ons!

Wijn en iets lekkers erbij

De tijd dat Nederlanders geen wijndrinkers waren is al lang voorbij. Voor Your Choice Catering Hilversum is dat alleen maar goed nieuws, want wij zijn wijnliefhebbers tot en met! Wijn drinken is echter altijd een sociaal gebeuren, vandaar dat wij een wijnproeverij het liefst organiseren voor een groep. Haal al uw vrienden of uw familie erbij, verzamel uw personeelsleden en u heeft met ons een wijnproeverij waar u nog heel lang over napraat. En ook al behoeft goede wijn geen krans, goede wijn wordt nog beter met iets lekkers erbij! Iets hartigs, iets zoets, lekkere tapas, een paar snacks, wij hebben voor elke smaak en voor elke portemonnee het geschikte wijn en spijs arrangement. Your Choice Catering Hilversum schenkt een serie smakelijke wijnen en serveert daarbij de door u gewenste hapjes die uw wijnproeverij nóg gezelliger maken.

De 3 wijnproeverij arrangementen vindt u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Een wereld van wijn

Your Choice Catering Hilversum biedt u een wereld van wijn. Onze sommelier slaagt er elke keer opnieuw in om een verrassende wijnproeverij te presenteren met wijnen uit alle werelddelen. Niet alleen dus uit de geijkte wijngebieden in Europa, maar ook uit de zogenaamde Nieuwe Wereld: Australië, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. En heeft u een persoonlijk wijnverzoek? Laat ons dat dan gewoon weten en we doen ons best om het mogelijk te maken.

Tijd en prijzen

Wilt u uw feest opluisteren met de kennis en charme van onze sommelier? Dan bent u verzekerd van drie uur amusement en gezelligheid die u gemiddeld € 20,00 kost. Uiteraard is die prijs afhankelijk van het arrangement dat u kiest en de wijnen die geschonken zullen worden.

Wij nemen uitgebreid de tijd om uw vragen te beantwoorden. Bel of mail ons en wij vertellen u graag alles over onze wijnproeverijen. Salut!