Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Hilversum - Recepties

Your Choice Catering Hilversum regelt uw receptie van begin tot eind, zonder dat u ergens omkijken naar heeft. Houdt u een receptie voor uw jubileum? Of bij uw bruiloft? Ongeacht de aanleiding, een goed georganiseerde receptie is een van onze specialiteiten. Ons ruime cateringaanbod en onze stylingexpertise maakt ook van uw receptie de feestelijke gebeurtenis die u voor ogen heeft, dat staat vast!

Receptie arrangementen voor iedere gelegenheid

Persoonlijk en betrokken, dat zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Een goede voorbereiding is voor ons het halve werk. We gaan dus ook uitgebreid met u in gesprek om alle wensen in kaart te brengen voor dat we aan de slag gaan om van uw receptie tot een gezellige en feestelijke gebeurtenis te maken. Onze receptie arrangementen zijn behalve erg ruim ook zeer voordelig wat de prijzen betreft. En heeft u zelf een ander voorstel dan de arrangementen die wij hier voor u schetsen? Geen nood! In onderling overleg komen wij er altijd uit!

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Partymaterialen en entertainment

Your Choice Catering Hilversum kan beschikken over relaties die ons in staat stellen om u niet alleen van de passende catering te kunnen voorzien, maar ook van materialen en entertainment. Naast het juiste gastronomische aanbod hebben wij ook een ruim assortiment aan partymaterialen en entertainment. Door ons grote netwerk kunnen wij u voor beide een zeer schappelijke prijs aanbieden, waardoor u bijvoorbeeld bij ons partytenten, bloemen, plantenbakken, verlichting, tapinstallaties en nog veel meer kunt huren. Voor uw receptie hebben wij dus alle faciliteiten in huis. Kijkt u voor een compleet overzicht onder onderstaande knop:

Materialen        

Receptie - superprijs voor de drank

Voor onze klanten hebben wij niet alleen materialen en entertainment in ons aanbod, wij kunnen u ook een bijzonder interessant aanbod doen wat de drankjes betreft. Met ons Onbeperkt Hollands assortiment mogen u en uw gasten namelijk drie uur lang onbeperkt genieten van dit aanbod voor een bedrag van slechts € 7,50 per persoon, all-inclusive. Kijk hier voor de inhoud van dit bijzonder aantrekkelijke aanbod:

Drankenarrangement        

Recepties - meer weten?

Wij leveren maatwerk op elk gebied. Wilt u weten wat een volledig of deels door ons georganiseerde receptie u kost en welke mogelijkheden er zijn? Belt u dan ons gratis nummer 0800 4890 489 of stuur ons contactformulier in. Wij verheugen ons op uw telefoontje!