Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Hilversum - Bedrijfsopening

Een van de meest gedenkwaardige momenten in uw zakelijke leven is ongetwijfeld de start van uw eigen bedrijf, de heropening van een bestaande onderneming of misschien de oplevering van een geheel nieuw pand. Your Choice Catering Hilversum maakt van dat moment een feestelijk evenement voor iedereen die erbij betrokken is, zowel zakelijk als privé. Of u nu een geweldig feest wilt geven of een receptie of wellicht een housewarming party in uw eigen stijl, wij staan u bij de hele planning en organisatie graag terzijde. Ongeacht hoe groot of hoe klein uw bedrijfsopening is, wij zijn er persoonlijk en professioneel nauw bij betrokken. U hoeft nergens van wakker te liggen, want wij nemen u alle geregel uit handen. U heeft het tenslotte al druk genoeg, toch?

Uw stijl en onze expertise

Your Choice Catering Hilversum opent uw zaak, uw nieuwe winkel of uw bedrijfspand in uw stijl. De aard van uw onderneming en het publiek dat erbij komt kijken, bepalen hoe de opening er uit gaat zien. Niet allen op gastronomisch gebied, maar ook op het gebied van styling, entertainment en materialen is Your Choice Catering Hilversum uw cateringpartner bij elke bedrijfsopening. Ons aanbod is ruim en onze expertise is groot. Ondanks dat wij al twintig jaar bekend zijn in de cateringbranche, zijn wij zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht nooit uit het oog verloren. Onze manier van werken is daarop gebaseerd en het geeft onze klanten de rust en de zekerheid dat alles in goede banen wordt geleid door onze vakmensen. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsopening kunnen betekenen? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij nemen alle tijd voor u!

Hoogstaande kwaliteit en service

Your Choice Catering Hilversum beschikt over een team waar we zeer zuinig op zijn. Het zijn vakmensen met een passie voor catering. Ze gaan graag een stapje verder dan gebruikelijk als dat nodig is. Zonder die inzet zouden wij de hoogstaande kwaliteit en de service die wij bieden, niet kunnen leveren. Wij zeggen namelijk niet alleen dat we iets doen, wij doen het vervolgens ook! Your Choice Catering Hilversum is synoniem voor flexibiliteit en klantgerichtheid op elk gebied, tegen een zeer vriendelijk tarief. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. Wilt u iets weten over cateringconcepten, prijzen of heeft u een andere opmerking? Neem dan rustig contact met ons op. U bent verder tot niets verplicht!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Oude tradities in ere hersteld

De hoogste punt viering is een eeuwenoud gebruik dat in veel streken nog springlevend is. Reden voor ons om dit zogenaamde pannenbierfeest in ere te herstellen door het in een nieuw jasje te steken. Wat dacht u van een opening in de stijl van een oer-Hollands snertfeest compleet met erwtensoep en warme worst? Of een lekkere haringparty? Your Choice Catering Hilversum heeft meer dan genoeg ludieke ideeën en als u er zelf een heeft, zijn wij de eerste om daar iets leuks mee te doen!

Met al uw vragen over concepten en prijzen belt u gratis met 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in. U hoort binnen 24 uur van ons.