Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Hilversum - Walking dinner

Een van de meest populaire concepten in ons cateringaanbod is op dit moment het walking dinner. En dat is niet zo verrassend, aangezien een walking dinner de nodige voordelen heeft. Het past bij zo ongeveer elke feestelijke gelegenheid en ieder zakelijk event. Your Choice Catering Hilversum maakt van uw bedrijfsopening, familiereünie of zakelijke borrel een gastronomisch hoogtepunt waar u en uw gasten erg van zullen genieten!

Welke keuzes biedt ons walking dinner

Your Choice Catering Hilversum maakt van elk walking dinner een feest. U heeft de keuze uit een drietal arrangementen waar u bovendien uw eigen wijzigingen in mag aanbrengen als u dat wilt. De pakketten die wij hier voor u presenteren zijn slechts bedoeld om voor u overzichtelijk te maken wat wij u te bieden hebben.
Laat u inspireren door de pakketten die wij voor u hebben samengesteld en vraag het ons rustig als u iets anders wilt. Uw wensen en voorkeuren zijn leidend voor ons, net als uw budget!

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Dineren en wandelen

Your Choice Catering Hilversum biedt u met het walking dinner een unieke combinatie van dineren en wandelen op de locatie waar u zich bevindt. U hoeft alleen aan tafel te gaan zitten als u dat wilt. Wilt u dat niet, dan loopt het eten gewoon met u mee. Onze kok maakt kleinere culinaire hoogstandjes die op handig servies, zonder bestek (!), genuttigd worden. Een walking dinner biedt u de ruimte om iedereen te spreken en tegelijkertijd niets te hoeven missen van alle heerlijks dat voorbijkomt.

Your Choice Catering Hilversum - walking, talking, dining

Met een walking dinner nog honger na afloop? Niet bij ons! Your Choice Catering Hilversum kan een walking dinner garanderen waarbij uw gasten na afloop voldaan en tevreden huiswaarts keren. Bovendien kunnen wij op elke locatie een walking dinner bereiden, ook als die locatie niet beschikt over een (volwaardige) keuken. Voor ieder gezelschap maken wij een walking dinner waar iedereen aan zijn trekken komt; u kunt er alle kanten mee op. Your Choice betekent ook hier letterlijk: de keuze is aan u!

Walking dinner met zacht prijsje voor de drankjes

Your Choice Catering Hilversum biedt graag een totaalconcept. De drank die bij een walking dinner hoort, kunnen wij u daarom aanbieden tegen een zacht prijsje van € 7,50 all-in per persoon. Glazen en ander serviesgoed zijn daarbij uiteraard inbegrepen. En heeft u nog partytenten nodig zodat uw gasten niet natregenen? Tegen een absolute bodemprijs kunnen wij u voorzien van partymaterialen zoals partytenten, plantenbakken, versieringen, geluidsinstallaties en meer. Kijk vrijblijvend naar ons materialenoverzicht voor meer informatie over deze extra service voor goede klanten.

Wat zijn de kosten van een walking dinner?

De kosten van een walking dinner zijn niet allen afhankelijk van het aantal gangen dat u wenst, maar ook van de gerechten die u kiest. In algemene zin kunnen we spreken van een gemiddeld bedrag van € 30,00 per persoon, maar dat is slechts een gemiddelde. Wilt u het helemaal precies weten? Bel of mail ons dan vandaag nog voor een prijsopgave. Wij vertellen het u graag!

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons.