Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Hilversum - Bruiloften

Your Choice Catering Hilversum zegt al bij voorbaat 'ja' tegen iedere bruiloft! Een huwelijk is namelijk elke keer weer een speciale gebeurtenis, ook voor een doorgewinterde cateraar als Your Choice Catering Hilversum. Samen met ons maken we van jullie trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis waar jullie nog graag aan terugdenken!

Passie gecombineerd met ervaring

Your Choice Catering Hilversum is niet allen gek op bruiloften, wij zijn ook nog professioneel zeer ervaren in het cateren en stylen van huwelijksfeesten van allerlei aard. Onze passie voor het vak en de onze expertise zijn een gouden combi daarbij. Het aantal bruidsparen dat wij hebben geassisteerd bij het regelen van hun bruiloft, is niet op een hand te tellen. En toch is elk bruidspaar voor ons weer uniek.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Jullie zijn de centrale aanspreekpunten voor ons en wat jullie voor ogen hebben, is ons doel. Je eigen huwelijksfeest moet namelijk passen bij je persoonlijkheid en je stijl. Het is bijj uitstek de dag waarop alles moet kloppen en daar zorgen wij dan weer voor!
Willen jullie een spectaculair groot knalfeest? Of toch liever een intiem feestje met vrienden en familie? Your Choice Catering Hilversum past alles aan jullie wensen aan zodat jullie stressvrij kunnen genieten van de voorbereidingen!

Bijzonder en met persoonlijke aandacht

Geen enkel trouwfeest is hetzelfde, net als geen enkel bruidspaar hetzelfde is. Your Choice Catering Hilversum ziet elke bruiloft als een unieke, persoonlijke gebeurtenis. Routine en automatisme zijn bij ons uit den boze! Ondanks onze jarenlange ervaring benaderen we elke bruiloft alsof het de eerste is. Alles moet kloppen, vandaar dat ons team persoonlijk betrokken is bij iedere beslissing die genomen wordt. Your Choice Catering Hilversum legt alle afspraken die gemaakt worden, van het eten en de drank tot en met de muziek, de aankleding en de locatie, vat in een draaiboek. We overleggen over elk detail met jullie en daarna kunnen jullie er zeker van zijn dat de grote dag zelf op rolletjes zal verlopen.

Alles onder één dak

Your Choice Catering Hilversum kan - als jullie dat willen - zorgen voor alles. Niet alleen de meest heerlijke hapjes en drank, maar ook de locatie, decoratie en het entertainment kunnen we voor onze rekening nemen. Zo hou je zelf alles beter in de hand en is het gemakkelijker om in de gaten te houden of alles volgens plan verloopt. Wil je graag die speciale DJ inhuren? Of die ene band die je al eens hebt gehoord? Wil je ook je vrijgezellenfeest door ons laten verzorgen? Bel ons meteen als jullie vragen hebben want wij staan altijd voor jullie klaar. Trouwen doe je als het goed is maar een keer, dus die ene keer moet perfect zijn!

Your Choice = jullie keuze!

Your Choice Catering Hilversum kan het zo gek niet bedenken of het kan werkelijkheid gemaakt worden tijdens jullie bruiloft. Op het gebied van eten en drinken kan ons team jullie niet alleen voorzien van de meest smakelijke borrelhapjes, maar ook van een uitgebreid buffet, een speciale bruiloftslunch of een volledig diner. Misschien wil je wel een combinatie van onze culinaire mogelijkheden? Vrijheid op elk gebied, dat is het devies van Your Choice Catering Hilversum, dus ook op culinair gebied. Mocht je gebruik willen maken van onze diensten, dan nodigt Your Choice Catering Hilversum jullie en jullie ouders of getuigen uit voor een gratis proefdiner. Een soort generale repetitie voor een geweldige bruiloft!

Trouwen op locatie

In de voorbije jaren heeft Your Choice Catering Hilversum een aantal meer dan bijzondere trouwlocaties ontdekt verspreid over heel Nederland. Daartoe behoren niet alleen de meest romantisch kastelen en landgoederen, maar ook de kleinere, iets minder bekende, maar zeer aantrekkelijke locaties voor een geslaagd huwelijksfeest. Hoe groot of hoe klein en intiem je trouwdag ook moet worden, de juiste locatie hebben we bij Your Choice Catering Hilversum alvast voor je gevonden!

Het voert te ver om op onze website alle trouwlocaties te vermelden. Heb je je oog laten vallen op een speciale trouwlocatie of heb je zelf een locatie die jou en je partner erg dierbaar is? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Your Choice Catering Hilversum voor je heeft.

En heb je andere vragen, opmerkingen of wil je weten wat wij voor jouw trouwdag kunnen betekenen?

Bel gerust gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Je bent tot niets verplicht!