Facebook    Twitter
Your Choice Catering Hilversum Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

van Speijklaan 77
1215 SE Hilversum
tel. 035 - 7440344
b.g.g. tel nr.: 06-23827496

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons
info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Hilversum - Materialen

Feesten en partijen vergen veel meer voorbereiding dan alleen de juiste hapjes en een drankje. Materialen zoals partytenten, tapinstallaties, geluids- en beeldapparatuur, u kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Hilversum heeft het op voorraad voor u. Zakelijke of privé feesten vragen soms wat extra's, bijvoorbeeld een koelkast, een spreekgestoelte of een ander attribuut en dan is het handig dat uw cateraar daarvoor kan zorgen. En tegen een zeer scherpe prijs bovendien!

Extra service voor u

Your Choice Catering Hilversum maakt het haar klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Serviesgoed en bestek zijn bij de prijzen van al onze cateringconcepten inbegrepen, zoals dat volgens ons hoort. Maar ook voor alle andere feestmaterialen kunt u ij ons aankloppen. Regelen wij uw bruiloft, jubileum of uw personeelsfeest? Dan bieden wij u extra faciliteiten in de vorm van materialen die u wellicht anders bij een verhuurbedrijf zou moeten huren. Dat heeft als voordeel dat u alles aan een partij uitbesteedt en dat u nooit te veel betaalt. Wij maken namelijk gebruik van ons netwerk, dat in de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Daardoor kunnen wij u een zeer scherpe huurprijs rekenen voor de materialen die u bij ons huurt. Loop op uw gemak eens door ons materialenoverzicht heen en als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij maken met liefde tijd voor u!

Persoonlijke service en flexibiliteit

Your Choice Catering Hilversum is een bedrijf met persoonlijke service en flexibiliteit hoog in het vaandel. Onze materialenservice maakt deel uit van onze doelstelling dat wij elk onderdeel van een feest of een event graag zelf in handen houden. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Betrouwbaar en flexibel ontfermen wij ons over ieder aspect van uw feest, waarbij we helder communiceren en duidelijke afspraken maken. En daar wijken wij geen millimeter van af. Als u er zeker van wilt zijn dat uw bruiloft, teamuitje of uw verjaardagsfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt, moet u ons vandaag nog bellen voor een offerte op maat. U bent tot niets verplicht!

Styling en ambiance creëren met onze materialen

Onze materialen houden veel meer in dan handige tools voor uw feest. Het zijn ook sfeermakers van de bovenste plank. Wat dacht u van een echte houten bar? Of een Parijse lantaarn? Maar wij vergeten ook de inwendige mens niet. Zo hebben wij in ons assortiment ook ludieke en gezellige zaken zoals een haringkar, ijscowagen en een popcornmachine. U ziet het, onze materialen zijn niet zomaar wat spullen die u nodig heeft, het zijn ook attributen die uw feest net dat beetje extra ambiance en stijl geven waardoor het nog spectaculairder wordt. En wilt u van uw feestlocatie een hele andere wereld maken? Ons team is in staat om van elke bedrijfshal of saaie kantine een heus feestwalhalla te maken. Heeft u bijvoorbeeld Oktoberfeest als thema? Dan maken wij er een echte Stube van. Maar ook een danshal of een nachtclub is voor ons geen enkel probleem. Heeft u zelf bepaalde ideeën en vraagt u zich af of wij daar de materialen voor in huis hebben? Bel of mail ons en u zult versteld staan van wat wij voor u kunnen betekenen!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)